mandag 28. februar 2011

Gull eller gråstein?

Avslutter dagen med litt "wood"
ren ved
vil nok en del menn si
vakkert tre
vakker patina
vakker slitasje
for noen av oss


Husker når jeg flyttet fra mitt hjem, må ha vært nr 3, hvor jeg fikk hjelp av en flyttemann. Jeg elsket alle mine gamle ting. Mens hans kommentar var; "Er det ikke bare å sette en fyrstikk og litt bensin på dette". HALLLLLLO alle mine pene ting. Løsetrekk og vakre gamle kurver. Arvede stoler. Gammel fransk jernseng. Rå tøft skrivebord av plexiglass. Fyrstikk. Var livredd da mannen tente seg en sigarett.

Alt (uten den tidens VHS maskin) kom frem til nytt hjem. Pent ble det. Faktisk så pent at Bonytt kunne fotografere hos meg. Og dermed starten på det som skulle bli min vei som stylist. Anemone Wille Våge var stylisten og Nina Dreyer Hensley fotograf.

Så gull for noen, gråstein for andre.
Alex

Oscar til meg


Jeg har vært så SUPER heldig å få 2 priser inne kun kort tid. Jippi. Jeg får aldri priser eller gevinster. (Med unntak at jeg vant i vinlotteri rett før jul). Derfor er gleden stor!!!



Prisen fikk jeg av Kjæreste Nina, alltid like blid og morsom
hennes blog finner du her.
TAKK Nina!!

den skal gis vidre til blogger med under 100 følgere
jeg har valgt meg




Denne prisen fikk jeg av Keiserens nye trær
TAKK gutter, følger dere
men vet ikke helt hvem dere er?!

Her er betingelsene for denne prisen.
Å motta en slik award forutsetter tre ting; (1) takke giveren av awarden og linke til bloggen, (2) fortelle åtte ting om seg selv, og (3) gi awarden videre til åtte andre bloggere man synes fortjener en ekstra oppmerksomhet

1. Herved utført, se ovenfor!
2. Ikke rent lite forlangt, 8 ting.... La meg se

Elsker te
Elsker kosebukser og ullsokker
Elsker å sløve i skyggen under et tre
Elsker sjokolade
Hater å vaske bilen
Dritt god på å stable bil
Kjører alltid rundt med en sag i bilen
Hater regninger

Ok ikke så vanskelig når jeg først begynte...

3. Prisen går vidre til

Sweet Paul (with love from Norway)
Emmelines (får meg alltid til å le)


Tusen takk,
Klem fra Alex


Kjæresten min


Junior
jeg har 4 andre kjærester også.


Spist deilig lunsj i dag med en venninde. Veldig hyggelig. Handlet inn grønnsaker, gjort noen små ærender. Pluss vært forbi søster og 2 av kjærstene mine. Louis og junior. Far og sønn. Her setter Junior (7 mnd) tillivs et medbrakt ben. Popis tante som bestikker de med ben. Lurt!!

Nå skal det sløves foran TV, det er trossalt mandag! Det skal grines til Sporløs på TV4.

Og der var jeg tilbake. Klarte å brenne på en omgang med Quinoa. Godt klart, og fy poker som det lukter. Ja ja ny posjon på oppkok. Ikke alt går på skinner for meg heller nei. Brenne på Quinoa det er vel ikke mange som har klart nei. Ligger vel i samme katogori som brenne poteter. Hihi....

Klem fra Alex



søndag 27. februar 2011

Mitt nye smykke

Sånn ser mitt nye og forbedret
smykke ut!
Fretex funnet
med litt mere stasj.

Blir trolig inviet i morgen.

Ønsker alle en topp ny uke
Love
alex


Sunny day

Tror søndager er blitt min kjøkken dag. Mye som tyder på det i hvert fall. Mens Northug kjempet seg rundt i Nordmarka, kjempet jeg med rundt hjemme. Med støvsugeren Adolf og skurebøtten. Avsluttet sånn at jeg fikk sett de siste 15 min, og TV var på høyt volum hele tiden!

Rent og nå står en vegetar rett i ovnen. Hummus er laget. Brød er bakt. Elsker å ha tid og ork til å lage mat. Planlegge litt av uken. Dårlig på ukemenyer. Får liksom ikke helt til det at man skal spise det den dagen. Der er ikke jeg, men en hvis plan har jeg gjerne.

Nå krangler jeg litt med tekstil limet og lager om et Fretex fund. Ikke i samme oprasjon, tekstil limet er til noen annet.

Klem fra Alex

lørdag 26. februar 2011

Produktiv dag

Alle er unikaer
ingen like
medaljer med vedheng
og litt Liberty tekstil
og en skinnsnor som med tiden bare
blir finere og finere!

Produktiv dag til tross for hektisk supporter virksomhet på TV. Medaljongene er vintage og alle unikaer. Ingen er like. Vakre i form/ farge og utføring. Sammen med dem er et lite vedheng og litt Liberty tekstil. Skinnsnoren vil bare bli finere og finere i fargen ved bruk.
Tøft smykke nå mot sommer og solbrun hud.

Elsker å holde på med mine små prosjekter ( ja også mitt større proskjet da...). Må alltid ha noen ideer og pusle litt. De seneste 2-3 årene har det vært kjeder og armbånd. Gøy. Hva synes så dere der ute om de?

Nyt lørdag kvelden og hygg dere. Det gjør jeg. Lys er tent. God mat er inntatt. Livet deilig!
Klem fra Alex

I made it


Fornøyd med meg selv. Jeg har laget maki for første gang. Sashimi den ligger inne, men maki må jeg nok innrømme at jeg ikke har prøvd meg meget på. I dag satt den. Risen ble god (brun ris øko), og der sitter jo litt av hemmligheten.

Dig start på weekenden.
Innkjøpte ark i går, tenkte at nå prøver jeg. Ingen vei forbi. Godt ble det, i dag blir det dog sashimi. Raskere og den sitter i finngrene. Feirer gull og bronsje! Grattis jenter.

Alex,- nå maki kok i startgropen.

Norske stubber


Jeg sitter å ser på VM på ski, og lager ferdig noen smykker. Bilder kommer senere i dag. Riktig er vel at TV går i bakgrunnen. Morgnen er brukt til å lese siste Elle Interiør, Boligliv ++.

Synes disse norsk produserte stubbene bare er super fine. Vet vi har sett dette før, men nå er en norsk produsent. Gå inn å sjekk nettsidene deres her. Bildet er lånt fra nettsiden.

Oj oj oj, dette blir spennende. 7,4 km og 2 norske i toppen... Kan bli spennende. Kom igjen jenter!!!

Nei nå mister jeg fokus her, ses senere i dag?

Klem fra Alex

torsdag 24. februar 2011

Innrammet

Sort/ hvit lito av en svensk ikke lesbar signatur.
Noen som vet?

Mens dette er en gave fra søster + svoger
lito av Richard Mortensen
(samme kunstner som orange over safaen)
LOVE them!


Kunst samlingen min har økt i dag. Er vel kanskje å dra det littttt vel langt å si jeg har en samling. Eller. Hvor mange bilder må man ha/ eie for og kalle det en samling? I hvert fall, jeg har vært innom Galleri Nobel og hentet mine 2 siste trykk innrammet. Jeg er super fornøyd.

Etter på dro jeg ut på Hemma Hos og fikk meg en deilig sen lunsj. Alltid hyggelig der, og god te har de også.

Nå er det bare et problem igjen å løse, hvor skal bildene henge. Over sofaen er det nå endret på bildene. Det vil si jeg må kjøpe murspiker først. Alltid godt å endre litt på bildene rundt omkring. Ser seg litt "blind" når de henger fast på et sted. Rotering er derfor bra.

Takk søss, Galleri Nobel kjører innimellom 50% på visse rammelister!!!

Klem Alex


Express rydding


Her kommer vår families beste ryddetips
såre enkelt
vi legger noe over

og hva vi legger over? Jo vi slår til med en serviett, et kjøkkenhåndkle, en liten kaffeduk i hvitt. Såre enkelt og skjuler ALT som ikke er pent eller ryddig. Jeg har en del hvite skjulere rundt om kring i leiligheten. Vi skjuler alt fra CD´er, medisiner, rote kurven du luxe, tomflasker.....
Perfekt rydde tips, som flere av mine venniner har adoptert.

Jeg sitter med øren laaaaangt over skuldrene i litt kontorarbeid og to do lister. Kan dessverre ikke legge en hvit tekstil over det nei.

Klem Alex

onsdag 23. februar 2011

Wild carrot

min kjære gamle genser
har fått et nytt liv

stjerne av stjerner x 2 stk

og en strass tekst til overs

Pluss hjelp av min saks og mitt strykejern, ja så fikk min grå kjedelige college genser nytt liv. Klippet en V foran og strøk på "wild" som jeg hadde liggende. Egentlig tenkt til en pute, men...
Og små stjerner som jeg ikke helt husker hva jeg tenkte brukt til. Egeninnsats. Vips en ny genser. Vrangborden (heter sikkert noe annet) hadde jeg alt klippet bort rundt halsen og nederst på genseren.

Føler alt at den kan bli en aldri så liten favis i tiden fremover også.

I dag har jeg fått servert grove pannekaker med revet gulerøtter i. SUPER gode. De fikk ben å gå på. Barna elsket de. Og jippi for et sundt alternativ. Bør prøves... TAKK Ragnhild.


Enn så lenge
Alex


tirsdag 22. februar 2011

Frisøren neste


Jeg slo ut håret i dag. Altså ingen hestehale før jeg måtte, og det tok sånn ca 1 time. Fikk klar beskjed om at jeg så bustete ut på håret. Med utslått hår altså. Blir ganske stort det håret mitt. Prøver å få det "rolig", men lykkes ikke helt.

Elsker denne vegg skriften på brunt papir. (Husker ikke fra hvilken blogg jeg fant dette. Beklager).

Kanskje på tide å bestille time hos frisøren igjen. Eller igjen er vel kanskje å ta litt i. Jeg er en sånn 2 ganger i året kunde. Ikke frisørens favoritt kunde nei. Hestehalen er vel lang. Og kjenner jeg frisøren rett, blir det litt vel trimmet. Ergo det må få grodd ut før sommeren setter inn.

Ringe frisøren i morgen? Tror det.

På vei hjem var jeg innom å fikk med meg en bundt med ranunkler. Lykke. Smøg meg forbi Narvesen, men der var det ikke mye fangst på meg. Men det kommer fangst der tidsnok.

Ojjjj "Sporløst" på TV2 er i gang.
Klem alex


God morgen tirsdag

Ønsker alle der ute en riktig god tirsdag. Havregrøten er inntatt. Jeg er intet frokostmenneske
så her går det i en ting til jeg blir lei. Så kjører vi over på noe annet. Gjerne yoghurt. Skal gå lett ned.

Oslo virker nesten "tom", vinterferie stemning. Sner lett i dag. Pudderaktig sne. Da kjører vi igang med en, helt topp tirsdag, håper jeg.
Bilde er fra min entré, ser nesten blått ut i morgentimene. Men fargen er grå.

Klar, ferdig, kjør
ses plutselig,- klem fra Alex

mandag 21. februar 2011

Uken godt igang

Bildet er lånt fra Style files

Da er uken godt igang. En kald og frisk mandag morgen ble starten på det som sikkert blir en helt topp uke. Kamera er med hjem i dag, så nå skal div. bilder lastes inn og trolig redigeres litt for ikke super fotolys i en barnehage nei. Kanskje det blir noen sort/hvitt. Gjenstår å se.

Middagen må også kjøres i gang, mens jeg skal skrible ned noen ideer som jeg kom på i bilen i dag. Bilen er en god inspirasjonskilde for meg. Kanskje ikke inspirasjon i seg selv, men ofte der jeg kommer på ideer og planer. Bare så synd jeg ikke kan både kjøre og skrive ned ideer samtidig. Hmmm, kanskje jeg skal gå tilbake til de gode gammel diktafon?!

Enn så lenge nyt mandagen i fulle drag.
Klem fra Alex


søndag 20. februar 2011

Husmor prisen?!

Føler at jeg ligger særs godt ann til "Husmor prisen" denne søndagen. Pleier å gå over igjen så bare å smi mens jernet er varmt.

0 Rotgrønnsaker i form
(gulerøtter, jordskok, kålrabi, pastinakk, løk og rødbeter,- sammen med olje, timian salt og pepper) Super godt...
0 Salatdressing er laget til ukens løp
(ellers håper jeg over for ofte...)
0 Aioli
(vet man jo aldri når man får bruk for)
0 Raw food syltetøy
(litt nytt på havregrøten)
0 Morgendagens "matpakke-salat" er klar

Da tror jeg jammen meg jeg gir meg for i kveld og dag. Må jo heller ikke bli for flink og effektiv?!

God ukestart til ALLE der ute. Jeg har lagt bunnen for en god og praktisk uke. Spørs hvor lenge det holder...

Klem fra husmor Alex

Love and peace




For en super ide når loppemarked sesongen går igang? Dekorative. Trendy, kan det bli særlig mye bedre? Ideen er hentet hos Rabens saloner. Den damen kan mere enn klær. Brukes hennes utplukkete interiør ting flittig i den Danske presse.

Super tips.
Bilder lånt fra Rabens Saloner

Love and peace
Alex

Påske og vår?

For et fantastisk vær det er ute i dag,
men fyyyy så kaldt.

inne er det vår stemning...

Ergo føles det som en blanding av påske-vær og vår. Helt i tråd med den tiden vi går inn i nå. I dag skal det sløves i ordentlig søndag stil. Støvsugeren Adolf har vært ute på luftetur. Uken skal nå planlegges. Mailer skal besvares.

Men først og fremst skal søndagen nytes. Gleder meg til vår og mere grønne blader, løkblomster, duften av jord.

Kamera ligger trygt igjen i barnehagen, så Iphone bildene for duge sålenge.

Nyt dagen, enn så lenge Alex

fredag 18. februar 2011

Prosjekt weekend

Dette er et av weekendens prosjekter. Ting skal legges ut på Finn.no, og noen ting skal
ned i kjellerboden. Boden er blitt litt luftigere siden et Finn.no ras i våres, ergo nå kan
jeg begynne å fylle opp igjen. Dukkehuset skal leveres.

Jeg må innrømme at jeg er litt vel "slak" i ettermiddag. Fullt trøkk i dag. Nå venter en
aften med tangsalat (den ligger til bløtlegging) og sashimi. Pluss at jeg skal koke litt
organic brun sushi ris. Ingen dårlig start på weekenden spør du meg. Så gjenstår det å se
om jeg klarer å holde meg våken så jeg ser slutten på krimen i dag....

Ønsker ALLE der ute en topp weekend. Takk for alle kjempe hyggelige kommentarer.
Vender plutselig og snart tilbake,- enn så lenge Alex

Brev

Hvor søtt og deilig er det ikke
å få et sånn
brev
med posten?

Ikke bare regninger, men
hilsen fra en 7 åring.

TAKK Hennie

Klem fra en super glad Alex
(som er frisk igjen)

onsdag 16. februar 2011

Hjem kjære hjem



Akk hvor det er det deilig å komme hjem etter en dag. Hjem til sitt kjære elskede hjem.
Jeg elsker mitt hjem. I hvert fall 85% av tiden. Ikke når jeg MÅ gjøre rent, mere når jeg kan
gjøre rent. Ikke når tenker på at jeg gjerne vil ha et annet bad.

Dog stort sett, ja altså 85% av tiden. Akkurat nå elsker jeg det. Det er passe rent, det er ryddig,
blomster her og der. Mat i kjøleskapet. Etter en, om jeg skal si det selv, god middag. Morgendagens lunsj er planlagt. Nytraktet te.

Jepp i dag er jeg fornøyd.
Tørr jo nesten ikke være for fornøyd, da skjer det sikkert noe galt snart?! Så i dag byr jeg på min kjære spisestue. Hvite tulipaner fra foto står flott. Mine kjære Børge Mogensen stoler. Love them også.

Kos dere, det gjør jeg.
Love alex

tirsdag 15. februar 2011

Smil

Smil

og lukk øynene
selvportrett
eller bare tull

Dette er meg
Alex

Hos søster

Hvorfor dette ble sort/hvitt, tja...
min søsters sans for detaljer

Etter å ha vært hos tannlegen i dag. Dro jeg innom søster på veien håp om en kopp te. Hun hadde leiligheten full av håndverkere ( 2 stk,- holder det!) og med 2 hunder ble det en rolig
stund. Hihi....

Takk for te og snakk søss!

Kjøleskapet bugner nå av innkjøpte grønnsaker. Vasket alt. Helsekost forretningen er robbet, eller robbet den meg?? Uken kan bare fortsette. Mat er i hus. Kiropraktor er besøkt. Og når jeg kom hjem lå et nytt blad i postkassen. Lykke!

Hygg dere, det gjør jeg.
Klem fra Alex




mandag 14. februar 2011

I kulissene

Fin puss på de små detaljer av fotografen

Trangt???

Starten på uken og dagen var foto opptak med Maison Mat & vin.
Journalist Hanne, fotograf Synnøve og student Mia som fulgte det
hele. Kamp om plassen i min ikke så store spisestue.

Veldig hyggelig.
Blide og kjempe hyggelige jenter hele bunten. Oppgave? Borddekning.
Full fres på morgnen i dag. Blomster på plass og nytraktet te til gjestene.
Effektiv gjeng.

Etter på var det lunsj på TC (Teatercafeen). Narvesen hadde gleden av å
ha meg innom på veien hjem. Dermed er bladbudsjettet for de neste
ukene brukt opp. Hihi...

Skal virkelig kose meg med bladene. Og så skal jeg vel grine litt til "Sporløst"
på Svensk TV4 i kjnet Alex stil.

Hygg dere vidre på Alle hjerters dag,- Klem fra Alex

Hjerte

Happy Valentine
der ute

Hvor søtt er ikke dette lille
blå hjertet?

Fikk det av en av jentene i barnehagen
søtt....

Og jeg ble VELDIG glad

Venner tilbake med
litt mere dagens etterhvert


Enn så lenge
klem og hjerte
Alex

søndag 13. februar 2011

Vår rengjøring

Trekk til vask
OK, så ikke helt vårrengjøring. Da skal vel hele huset til verks, men
når lyset kom inn i dag. Ja, da så jeg at det var noen hvite trekk som
trengte en omgang i maskinen. Litt forskjell på stolen der den stod
litt naken tilbake.

Ble liksom litt mere bestemor look, selv om den er vakker med sine
rose broderier. Men ikke helt meg fortiden.
Trekket har jeg sydd sammen selv for sikkert 6 år siden. Så nå har i
hvert fall tre av stolene fått rene trekk. Kun en ting, når man begynner
kan man jo bare fortsette. En husmors plikter tar aldri slutt.

Nyt søndags kvelden, jeg skal brette vask. Jippi.

Klem dra Alex




Min mamma

GRATULERER til alle mamma´r der ute!

Dette min, eller jeg bør vel si vår mamma. Har alt snakket med henne.
Hun ringer hver dag til oss to jentene. Og nå de siste dager hvor jeg var
syk så er det gjerne hver 3 time. Bare for å sjekke som hun sier. Hun bor
primært i Sverige, så er 2 timer unna.

Mamma er en orginal av en mamma. Kjærlig, kunstnerisk, belest, morsom,
alvorlig, meget streng, gavmild, omsorgsfull, kunsterisk fraværende, drømmende,
leken, ser hvert enkelt menneske for menneske, behandler alle mennesker likt,
en super kokk, lager kjempe hyggelige selskaper, får alle til å føle seg velkomne,
alltid støtende. Enkel å glede.

Alltid med hatt på hodet. Ikke sånne royale hatter. Herrehatter skal det være!
En orginal er hun. Ikke alltid lett å være døtre av. Men alt i alt er hun MAMMA.

Gratulerer alle mødre, gratulerer mamma.
Klem fra Alex ( og kanskje deg søss??)

lørdag 12. februar 2011

Tror de blir?

Lånt inn noen ting til foto mandag
bedt om å dekke
et bord

Men jeg tror nok disse skålene
blir hos meg!
Liker fargen og størrelsen
prisen?
Kr 39,-

Jepp, de blir nok her...
Klem Alex

PS de er fra Kremmerhuset, skålene alltså.

I´m back

Detalj fra stuen

Da er jeg tilbake!
Ikke husket jeg at omgangssyke var sååååååå j..... Etter 36 timer med oppkast,
var det ikke mye liv i denne kroppen. Takk Lotte for støtte pr telefon! Ennå gått
man glemmer sånne ting like raskt som det kom.

Jeg har besøkt CC Vest i dag. Kom hjem som en gjennom svett luktende okse.
Trengte litt påfyll av blomster, aviser og mat. Livet er på vei oppover igjen.


Har lenge/ kanskje alltid vært veldig mot sentre som CC Vest. Ser helt klart det
praktiske med parkeringsplasser og alle type butiker på et sted. MEN det tar over
tid livet av mangfoldet/ de små lokale butikkene! Vi trenger små lokale butikker.
Jo mere grisgrent man bor eller har bodd jo viktigere vet man at det er! Der man
treffer naboene, der man blir oppdatert, der man tar vare på hverandre.
Blir noe "masse-aktig" over sentre. Upersonlig. Det er nå bare så mye
hyggligere med små spesial forretninger, mere personlig og mere nærkontakt.


Jeg kommer ALLTID til å støtte de små butikkene!

Kom også opp en kvinne til meg helt uanmeldt, så hyggelig gjort. Hun "elsket"
Styling boken. Jeg ble litt paff, men så flott gjort. TAKK.

Alex


tirsdag 8. februar 2011

Jeg trenger....



Vet ikke hvordan dere har det fortiden, men jeg trenger til farger.
Jeg trenger sol, og det har vi hatt i Oslo i dag. Jippi. Trenger ikke
mere sne. Holder nå for min del. Lå en del cm på bilen i dag. Nok.

På denne tiden av året trenger jeg alltid farger. Sukkertøy for øye.

Må nok gjøre nok dykk ned i tekstil eskene mine. Se litt på tekstilene.
Og leke litt med farger og mønstre. I morgen må jeg kjøpe meg noen
blomster. Blomster med farge. Need it! Litt vårtegn må inn i huset.

Drømmer om vår. Hmmm kanskje jeg skal så litt karse i morgen. Jepp
det skal jeg. Karse = vår. God ide alex.

Klem fra Alex





mandag 7. februar 2011

Super eco ide



Kom over denne super smarte gjenbruks
ideen
fra Jack Bresnahan
kalt Eco Lids.

Ideen/ tanken er at man gjenbruker
min favoritt; hermetikkbokser
og setter på forskjellige lokk.
Boksen kan så bli en vase/ boks/ sepedispenser/
sukkerstrø/ sparegris...

Intet mindre enn genialt
spør du meg...

Har ikke sett de hos noen produsent,
her du????

Jeg har alt flere bokser på pulten med
div kontor rekvisitter i.
Love them!

Mandagen har gått såååå fort. Vips var kl 16. Tapas til middag (les rester).
Høres så mye bedre ut med tapas, eller som mamma kalte det småretter.
Omskriving med "to do".

Enn så lenge
Alex


Ny uke starter nå!

Da går jeg løs på en ny uke!
jobb og møte
nye ideer
nye ting som IKKE blir gjort
planer
flere maskiner med klær
cafe
regninger
mye latter
venner

God start på uken til alle der ute
mandag er dagen å unne seg noe!

Klem Alex

søndag 6. februar 2011

Popcorn og hårruller

Kjeder og smykker så det holder?! Tja. Kan sikkert bruke noen nye?
Får jo ikke nok av stasj. En liten stund siden de har blitt luftet (les
brukt). Min arbeidsplass pt er ikke så egnet for kjeder og fjas. Greit
er det. Alltid hatt (også) en svakhet for smykker. Blir som med vesker,
skjerf og sko de kan redde et antrekk.

De henger på jern-knagg rekken fra Habitat i Paris for 16 år siden. Sammen
med håndkler, føner og morgenkåpe. Lett tilgjengelig, om de da ikke har
snodd seg inn i hverandre. Skjer det ja. Særlig de ganger jeg har dårlig tid.
Kjent problem?

Jeg har laget popcorn, så nå blir det film. Mens jeg sitter her med mine
hårruller, en usminket sannhet. Som ikke tåler dagens lys. Sånn er nå
livet. Resultatet blir bedre. Hihi.

Klem fra Alex og hårrullene

lørdag 5. februar 2011

Strass og stasj

Sist jeg var innom Fretex fikk dødningshodet med strass følge med meg
hjem. Til 20 kroner kunne jo ikke den ligge der alene. Pt ligger den nå
her på hyllen på kontoret sammen med litt annet stasj.

Ligger der på vent.

Føles god å ha i samlingen, ble liksom hakket frekkere. Samlingen altså.
Lørdag kveld tar form. Deilig fruktsalat står å god-gjør-seg. Ikke smagt
ennå, men den må bli god. Granateple, kiwi, mango, druer, appelsin og
den dasj med rosevann. Dig.

Nyt lørdagen, det gjør jeg!
Klem Alex