tirsdag 29. januar 2013

Bon dep våren-13.


Bon dep www.bondep.no(Vibeke og jeg) har vært på
Gave messen på Lillestrøm



Vi har malt, satt opp logo, stylet 


solgt og skravlet


fått flere nye kunder og truffet såååå
mange hyggelige mennesker!


pakket alt ned igjen og avsted i snevær.


For så å tømme hengeren, stable varer, kjøre på dynga, punsche ordre. Så i dag tirsdag er det hvile dag. Før vi kjører i gang med pakking av varer etc i mrg. Ting gjør ikke seg selv det er helt klart. Men gøy er det jo. 

Nå venter et neglesjert hjem på en real omgang med rydding og skurebøtten. Kjøleskapet skal fylles opp og så noen timer foran maskinen med skriving. Fri??

Ha en toppers dag
Klem Alex

søndag 13. januar 2013

Kald søndag


Det er kaldt i Oslo i dag. Først ute en gang og tok bilder. Inn og varme seg. Vaske gulv. Så ut igjen og ta en omgang med bilder til. Hva jeg tar bilder av/til er Bon dep sine nye produkter. Ergo er det bare å kaste seg rundt til neste uke er det Gave & Interiør messe på Lillestrøm 24-27 januar. Ting må falle på plass. Masser som skal gjøres...


Dermed sitter man der på en parkeringsplass da. Noen biler kommer og undres. En mann var ved å gå av gangstien før i dag også for å se hva jeg holdt på med opp av en offentlig vegg.


Har tatt ikke mindre enn 3 timer å få varmen igjen. Fy så kaldt,- lag på lag med ull hjalp nok. Men tydeligvis ikke nok nei.

Riktig god uke start
Alex

fredag 11. januar 2013

Julen 2013



Jepp,- det er evigheter siden jeg blogget. 2 måneder. Og ja jeg har fått kjeft av venninner for kjedelig bilde som møter de. Jeg har fått noen kjempe hyggelige mail fra dere som savner blogg-innlegg. Takk.

Sannheten er bare at livet tar sin egen lille raske vei noen ganger. Dagene flyr. Man rekker ikke, ikke helt inspirert, glemmer kamere, tenker litt over hvor lite inspirert man er, eller over innspirert... Og så går dagene da liksom og så blir ting bare tyngre å gå i gang med igjen.

I dag har jeg hatt min gode venninne og fotograf Margaret på "besøk". IKKE hennes dårlige bilde dette, men min telefon i "et sånn nå skjer det øyeblikk". Vi har fotografert mat og litt jul for 2013. Liker å være tidelig ute...

Nå skal jeg prøve skjerpe meg og 
blogge litt mere.

Klem Alex