onsdag 7. desember 2011

Med venninnes hjelp


Med Vibekes gode hjelp


Fikk melding av Vibeke i går kveld. "Trenger du mere smør" var spørsmålet. Hun hadde lest bloggen og svaret var JA. Hun hadde sett fransk smør på Rema. Paller med smør. I dag har hun kjøpt inn smør til bl.a meg! Jippi. Nå kan flere puste lettet ut. Smøret til alle julekakene er i boks mine venner. Kaker blir det på dere. Foto opptak skal vi også få til nå. Julen 2012 må planlegges.....



Bildet er tatt på vei hjem fra barnehagen i dag. Selv har jeg møtt på auto-vernet i dag. Ikke jeg men rumpen og siden på bilen min. Nedover bakke og jeg skle sidelengs nedover. Hilste på auto-vernet og rullet ned vinduet for å flytte noen grener for minske faren for større skade. Takk og lov stoppet bilen opp i nedover skli turen ca 40 cm fra en 4 parkerte biler. Deilig start på dagen sånn ca kl 06.15. Kunne jo bare gå en vei,- oppover.

Deilig med sne og
glatte

Alex

2 kommentarer:

  1. Kor bra smøret er i hus ;) da er julebaksten din reddet, æ kjøpte et par pakker smør før krisen kom, og sia æ ikke baker så mye, bare julebrød og rundstykker og krumkaker, så klarer æ med det ;)
    Synd du møtte autovernet, men bra ikke skaden blei verre,
    Ha en fin kveld, hilsen Lisbeth ;)

    SvarSlett
  2. phu! flaks at du er hel!!!
    Jeg fant en pk meierismør på Joker i dag - og rødmet nesten av lykke;-)
    ...men da skjønner jeg at d r Rema som gjelder.
    C

    SvarSlett