fredag 10. februar 2012

Flyvende pute


I dag kom min nye kelim pute i posten. Hentet og fylt med en litt for liten innmatspute. Hvor typisk er det ikke. Man har flere innmatsputer liggende, men aldri riktig mål. Slår aldri feil for meg. Ergo litt for liten pt. Putene har byttet litt plass i stuen.

Notat til meg selv; trenger nye blomster.... Evnt. grønneblader. I hvert fall noe grønt og levende. I dag har jeg brukt tiden til innstallering av regnskapsprogramm. Ojjjj så morsomt. Installert ble det. Nå må det bare prøves ut. Faktura programm og greier. Skjedd visse ting siden jeg fikk 5+ i kontorarbeid på Handel og Kontor på gymnaset.

Det var den gang vi også hadde faget reiseplanlegging. Satt der med en tykk blekke av en ruteguide. Maskinskriving og stensil maskiner. Stensiler var ikke lett for en ordblind, kunne jo ikke rette!!! Tja var blanko eller rettebånd bedre egentlig. Utrolig.

Ønsker dere alle en god fredags aften
Klem fra Alex
(som aldri ble den fødte sekretær...)

3 kommentarer:

 1. rosa skrift og greier - herrrlig! God helg!
  C

  SvarSlett
 2. Kjenner meg igjen når det gjelder stensiler og maskinskriving på handel og kontor for '100 år' siden...OG kjenner meg igjen når det kommer til aldri å ha riktig størrelse på innerputen....:) FINE puter du har...jeg har også fylt sofaen med noen kelimputer i disse dager. Håper alt er bra med deg. Klem fra Bente (PS: Digger de nye kjedene dine med rosa nylontråd...kult!)

  SvarSlett
 3. Supermysig blogg...Jag önskar en fin helg..Love från Maria på inredningsvis

  SvarSlett