søndag 18. desember 2011

4 slag i boks og gaver pakkes inn


Dagene flyr virkelig avsted om dagen. Siden sist har det vært julebord med barnehagen. Og jenter jeg fikk ikke bot! Hjemme kl 03 ALT for sent.... Dermed ble lørdag litt amputert. Jeg har sendt avsted siste omgang med julekort. Gaver er sendt ut i verden. Gaver er pakket inn som dere ser her (litt uklart,- dette med dagslys og holde kamera stille..).

I dag, søndag, har jeg bakt ikke mindre en 4 slag. Deig nr 5 den må vente til i morgen. Ovnen er sliten (ikke jeg..... hark). Pakket inn til de som skal ha i gave. Ferdig i bokser til julen hos mamma.

Gaver er pakket inn mellom inn/ ut med bakebrettene. Effektivt her i heimen i dag. Men nå holder det for i dag. Film, julefilm nr 1 på TV3 nå kl 21.00 og te. Pluss noen småkaker da.Jeg undres egentlig på hvor mange der ute som baker til jul?
Og da annet enn pepperkaker?
Spes. dere i gruppen 25-50 år?????Som dere ser, snoren er nå i bruk....
dilla på selvvlysende pink
i denne heimen nå....


Ha en fortsatt god søndag og god ukestart alle sammen
klem fra Alex

4 kommentarer:

 1. Jeg er ingen flink kakebaker dessverre. Skulle ønsker jeg var da..
  Så fine gaver! Fortsatt fin førjulstid:-). Hilsen Elin

  SvarSlett
 2. Jeg tenkte jeg kunne svare på spørsmålet du stiller, siden jeg nylig var på bakeverksted med venninner. Der var vi 6 jenter i tredveårene som bakte tilsammen (skal vi se...) 6 forskjellige julekaker, og ingen av dem var pepperkaker! Selv er jeg ingen baker, og hadde jeg ikke blitt invitert på bakeverksted ville nok ingen julekaker havnet i mine kakebokser. Kan derfor anbefale bakeversted på det varmeste, alle lager en sort hver, så deler man etterpå og sitter med mange slags julekaker på en-to-tre!

  (en-to-tre var kanskje å ta litt hardt i, bakedagen varte i 6 timer...) :)

  SvarSlett
 3. Her blir det kun pepperkaker (og det fra innkjøpt deig) også er jeg god kunde hos Baker Samson, ikke noe flink til å bake....

  Du har vært super flink, som laget flere slag og det på samme dag ;)

  God Jul !

  SvarSlett
 4. Jeg baker hele året =) Elsker å bake og elsker å prøve nye oppskrifter. Akkurat nå har jeg fått helt dilla på "no knead" brødet. Blir helt fantastisk!! Skal lage et innlegg om det på bloggen min når jeg får tid.

  SvarSlett