onsdag 18. mai 2011

Ferie i boks

Vakre liljekonvaller
nyplukket og dufter herlig


Da er sommerferien i boks. I det minste litt av den. År som i fjor blir det Danmark som gjelder. Ferie alene noen dager og så familie ferie med resten av gjengen. Moster har i år invitert til Skagen. Ifjor var det Frankrike. Hun står for leid husvær og så detter vi andre inn herfra og derfra. Kusine og fetter. Mamma og venn. Moster og onkel. Liksom tante (vennine av mamma og moster) +++ noen andre. Veldig hyggelig når vi er spredd over Europa med en uke sammen.

Selv har jeg reservert noen dager i samme hyggelige lille anneks som ifjor 5 dager før. Jippi... Gleder meg til danske erter, fisk, rugbrød, rundstykker, gamle Ole, mezzariner og mye mye mere.

Ellers har jeg nyt en lat dag. Drukket te sammen med mamma og søster. Og deres skjønne hunder. En gjeng med kjærlige hunder!!! Godt å se mamma også. Ikke høysesong for Oslo besøk når denne sesongen setter inn for mamma. Hagearbeid og atelie tid for mamma.

Nyt kvelden
Alex1 kommentar:

  1. Det høres ut som en deilig ferie, Danmark er vårt favorittland nr. 1 og nå er det like før koffertene pakker seg selv...
    Keiserklem

    SvarSlett